Politică

PARTIDUL LIBERAL NU VA SUSŢINE MOŢIUNILE DE CENZURĂ ÎMPOTRIVA GUVERNULUI

15 iunie, 2017

Fracţiunea Partidului Liberal (PL) nu va susţine moţiunile de cenzură împotriva Guvernului Pavel Filip, înaintate de Partidul Liberal Democrat şi Partidul Socialiştilor.

Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a anunţat liderul PL, Mihai Ghimpu, care consideră că guvernul a făcut multe lucruri.

"Chiar dacă noi am trecut în opoziţie, cu acest Guvern împreună am făcut multe reforme, am continuat cursul european, aşa că noi nu avem motive pentru a face jocul cuiva. Pe noi ne interesează ceea ce face Guvernul. Guvernul a făcut multe în perioada de când a fost instalat în funcţie. Aşa că noi nu ne jucăm de-a politica. Pe noi ne interesează prezentul şi viitorul cetăţenilor şi, cel mai important, cursul european. Fiecare vrea să muşte ca să mănânce el. Noi vrem să mănânce şi să trăiască bine cetăţenii", a declarat Ghimpu.

Potrivit lui, PL va sprijini iniţiativa privind interzicerea propagandei ruse.

"Iniţial, aceasta era iniţiativa noastră şi noi o susţinem, ca să scăpăm de propaganda rusă. Avem un exemplu - Ucraina. Fraţii noştri de sânge au înţeles că cu ruşii nu trebuie să te joci. Dar noi nu suntem împotriva Rusiei, ci împotriva propagandei", a subliniat el.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.