Politică

„PARTIDUL NOSTRU” CONSIDERĂ CĂ GESTIONAREA CHIŞINĂULUI TRECE „DE LA O SLUGĂ LA ALTA”

06 noiembrie, 2017

„Plahotniuc gestionează puterea în primăria Chişinău ca într-o monarhie neconstituţională din sex. XV: în mod bizantin puterea este transferată de la o slugă la alta”. Astfel a comentat, luni, consilierul „Partidului Nostru” (PN), Ilian Caşu, decizia viceprimarului Nistor Grozavu de a o numi pe Silvia Radu în funcţia de primar interimar al capitalei.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a amintit că a prezis această evoluţie a situaţiei încă vinerea trecută.

„Am prezis vineri că astăzi, luni, Nistor Grozavu îi va numi pe Silvia Radu şi Ruslan Codreanu viceprimari. Exact aşa şi s-a întâmplat în urma unei combinaţii GBC (Global Business Center – oficiul liderului Partidului Democrat, omului de afaceri Vlad Plahotniuc – „I.”) în Consiliul Municipal Chişinău cu „scot-bag” chestiunea cu viceprimarii de pe ordinea de zi”, a constatat consilierul.

Potrivit lui, Grozavu se retrage pentru a elibera fotoliul de primar interimar pentru Silvia Radu.

„Din această funcţie, GBC-ul îi face raskrutkă ca să fie candidatul lui Plahotniuc la localele din 2019. Nimic pentru Chişinău şi chişinăuieni…”, a scris Ilian Caşu pe pagina sa de facebook.

După cum a informat anterior INFOTAG, anume el a anunţat pe reţelele de socializare, pe 31 octombrie, că în ordinea de zi a CMC a apărut pe neaşteptate un punct privind numirea Silviei Radu şi a consilierului Partidului Popular European, Ruslan Codreanu, în funcţia de viceprimari ai capitalei.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.07 09:36 David
    Dl Casu ca totdeauna are dreptate.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.