Politică

AMBASADORUL FRANŢEI ÎN MOLDOVA VA FI DISTINS CU ORDINUL DE ONOARE

23 noiembrie, 2017

Ambasadorul Franţei în Moldova, Pascal Vagogne, va fi distins cu Ordinul de Onoare. Potrivit agenţiei INFOTAG, Preşedintele Igor Dodon a scris pe pagina sa de facebook că în timpul apropiat va semna un decret în acest sens.

„Astăzi am avut o întrevedere de rămas bun cu domnul Pascal Vagogne, Ambasador al Franţei în Republica Moldova. Am apreciat înalt relaţiile de cooperare moldo-franceze, subliniind faptul că în anul curent celebrăm cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relaţiilor diplomatice între Republica Moldova şi Republica Franceză. În cadrul dialogului am exprimat mulţumiri pentru asistenţa acordată țării noastre în diverse domenii de interes reciproc”, a menţionat Dodon.

El a pledat pentru „aprofundarea cooperării comercial-economice, pentru intensificarea dialogului diplomatic dintre țările noastre precum și pentru dinamizarea contactelor la nivel înalt, care vor amplifica cooperarea existentă între statele noastre și creşterea volumului schimburilor comerciale”.

Şeful statului şi-am exprimat încrederea că, odată cu numirea noului ambasador, colaborarea productivă și eficientă între cele două țări va continua.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.23 10:11 Eva
    Ambasador merita asa Ordin...
  2. 2017.11.23 10:17 Maria
    Ambasadorul Franei a fos foarte activ si modest...
  3. 2017.11.23 13:01 Liza
    Pacat ca el deja paraseste Moldova, pacat!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.