Maib_Agro

Politică

IGOR DODON SUSŢINE CĂ DECLARAŢIA LUI ANDRIAN CANDU DESPRE DESPĂGUBIRILE RUSIEI PENTRU OCUPAŢIE SUNT PERICULOASE PENTRU MOLDOVA

22 ianuarie, 2018
<mt_str50>

Preşedintele Igor Dodon susţine că declaraţia preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, despre intenţia de a cere despăgubiri de la Rusia pentru ocupaţia regiunii transnistrene „sunt periculoase pentru Moldova”.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la agenţia rusă TASS, Dodon a subliniat că „asemenea afirmaţii ţin de alegerile parlamentare viitoare, la care Partidul Democrat de la guvernare (al cărui vicepreşedinte este speakerul – „I.”) va încerca să se impună drept garantul şi apărătorul principal al intereselor SUA şi UE în Moldova”.

Preşedintele şi-a exprimat recunoştinţa faţă de forţele ruse de menţinere a păcii, care „împreună cu colegii moldoveni şi transnistreni menţin pacea pe Nistru deja de 25 de ani”.

„Operaţiunea rusă de menţinere a păcii este garantul păstrării în continuare a păcii în regiune, iar parteneriatul strategic cu Rusia este garanţia păstrării statalităţii moldoveneşti”, susţine Dodon.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

 1. 2018.01.22 18:16 Istvan
  Dl Dodon in 2018 trebue sa e revans...
 2. 2018.01.22 18:20 Stanislav
  Nu este garantat ca PSRM sa ajuta pe Dodon, Plahotniuc nu da puterea innapoi, el vre sta in frunte Moldovei inca 4-8-12 ani innainte.
 3. 2018.01.22 18:23 Valentin
  D e ce noi toti. care a votat pentru dl Dodon trebeue sa asteptem alegeri noi, de ce el acum nu sa face nimic?

adaugă comentariu

 • nume
 • email
 • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player