Politică

PARTIDUL COMUNIŞTILOR ÎŞI VA DIZOLVA FRACŢIUNEA ÎN CONSILIUL MUNICIPAL CHIŞINĂU

14 martie, 2018

Fracțiunea Partidului Comuniștilor (PCRM) în Consiliul Municipal Chișinău (formată din trei persoane – „I.”) va fi dizolvată. O decizie în acest sens a luat Comitetului Politic Executiv al Comitetului Central al PCRM, după ce a fost examinat raportul şefei fracţiunii, Natalia Vîsotina.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la site-ul PCRM, Comitetului Politic Executiv a constatat că, deseori, consilierii Vasili Chirtoca și Ghenadie Botnaru, aleși în componența Consiliului Municipal Chișinău pe listele PCRM, „votând pentru anumite proiecte sau făcând declarații de ordin politic, se ghidează, în principal, de propriile considerente”.

În acelaşi timp, chiar şi după recomandările de „a-şi coordona acțiunile ulterioare în cadrul Consiliului Municipal cu organele de conducere ale PCRM, situaţia nu s-a schimbat”.

Mai mult, în presă au început să apară interviuri oferite de membrii fracțiunii, în care aceștia dau apreciere politică evenimentelor, care, la fel, nu au fost coordonate cu organele de conducere ale partidului”.

Astfel, a fost luată decizia de a dizolva fracțiunea PCRM. Natalia Vîsotina a fost împuternicită să anunțe la următoarea ședință a Consiliului Municipal despre dizolvarea fracțiunii.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.