Politică

PDM RENUNŢĂ LA PARCURSUL EUROPEAN AL MOLDOVEI ŞI SE PREGĂTEŞTE DE COALIŢIE CU PSRM – MEMBRU PL

17 septembrie, 2018

Partidul Democrat (PDM) renunţă la parcursul european al Moldovei în favoarea unei politici pro-Moldova pentru a putea face pe viitor coaliţie cu Partidul Socialiştilor (PSRM). Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a scris pe reţelele sociale membrul Partidului Liberal (PL), fostul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu.

Potrivit lui, despre aceasta arată declaraţiile preşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

„Dodon (preşedintele Moldovei şi liderul neoficial al PSRM – „I.”) are exact același discurs „Pro-Moldova”. Noul mesaj al Partidului Democrat reprezintă recunoașterea izolării interne și internaționale a regimului de la guvernare. Prin această schimbare fundamentală de macaz, liderul PDM a recunoscut falimentul și minciuna „integrării europene” pe care spune (spunea) că o promovează”, susţine Munteanu.

Potrivit lui, „pasajul cel mai tragico-comic din discursul liderului PD a fost cel în care ne spune despre faptul că de azi înainte partidul său nu va mai căuta „în exterior” soluții pentru cetățenii noștri, ci va sta la sfat cu aceștia și împreună vor identifica răspunsuri necesare pentru principalele probleme”.

„Oamenii au identificat deja o mare problemă, care îi va bate la buzunare vreo 20 de ani – furtul miliardului. De ce atunci, Ilan Șor, actantul principal în acest jaf al poporului, este purtat pe brațe de guvernarea celor trei trandafiri?”, se întreabă fostul ministru.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.