Politică

PRIMA ŞEDINŢĂ A PARLAMENTULUI DE NOUA LEGISLATURĂ VA AVEA LOC JOI, 21 MARTIE

20 martie, 2019

Preşedintele Igor Dodon a semnat miercuri decretul privind convocarea primei şedinţe a Parlamentului, care va avea loc joi, 21 martie, la ora 13.00.

Potrivit agenţiei INFOTAG, anunţul a fost făcut de şeful statului miercuri, la un briefing de presă, menţionând că, „potrivit Constituției Republicii Moldova și regulamentului Parlamentului, președintele decretează convocarea primei şedinţe a noului organ legislativ la 21 martie”.

Dodon a subliniat, de asemenea, că „va ţine un discurs în faţa deputaților și o adresare către concetățeni”.

„Îndemn Secretariatul Parlamentului să asigure buna desfăşurare a primei şedinţei, inclusiv invitarea reprezentanților corpului diplomatic. Cu Doamne ajută, ne vedem mâine”, a spus Președintele.

După cum a informat anterior INFOTAG, după alegerile din 24 februarie, în noul Parlament au trecut 35 de deputați din partea Partidului Socialiştilor, 30 din partea Partidului Democrat, 26 din partea blocul proeuropean de opoziție ACUM, 7 din partea Partidului Şor și 3 deputați independenți.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.03.20 19:14 Galina
    Este adavarat ca dl Candu deja nu7 sa fie presedinte parlamentului?
  2. 2019.03.20 19:17 Ana
    Ei trebue din start sa cauta un compromis bun pentru toate Moldova noastra, si pentru Ggauzia si pentru Transnistria tot.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.