Politică

PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PDM A RESPINS ZVONURILE PRECUM CĂ VLAD PLAHOTNIUC AR FI BOLNAV

24 mai, 2019

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat (PDM), Vitalie Gamurari, a respins zvonurile precum că preşedintele democraţilor, Vlad Plahotniuc, ar fi bolnav.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a scris pe reţelele sociale că „minciunile sunt promovate de trustul de propagandă și fake news Jurnal”.

„Sunt nevoit să-i dezamăgesc pe propagandiști, dar și pe cei care stau în spatele lor și să-i anunț că domnul Plahotniuc este în formă maximă, muncește împreună cu echipa pentru ca cetățenii să nu aibă de suferit de pe urma iresponsabilității unor politicieni, care încearcă să creeze haos și instabilitate în țară”, a scris el.

Gamurari, din numele PDM, a solicitat jurnaliştilor de la trustul Jurnal să dezmintă minciunile publicate, „la fel și celor de la anumite instituții media, care au preluat informațiile false fără să facă o minimă verificare”.

„Pentru politicienii din opoziție și propagandiștii lor: atenție, consumul exagerat de fructe de mare poate crește nivelul mercurului și afecta starea psihică”,a scris el, făcând aluzie la afirmaţiile copreşedinţilor blocului ACUM, Andrei Năstase şi Maia Sandu, precum că ar fi fost otrăviţi cu mercur.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2019.05.24 18:49 Agnesa
    Daca el este in tara de ce nu esa la televizor?
  2. 2019.05.24 18:58 Alexei
    Ceva aici nu este clar...
  3. 2019.05.27 16:40 Igor
    Poate la satura dracu de bani si bogatii.Lacrimile oamenilor si copiilor o sai ajunga pe toata brigada lor.Tot inceputul are sfirsit.Se cred ei puternici dar nu mai puternici ca dumnezeu.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.