Politică

RENATO USATÎI A DECIS SĂ LUPTE DIN NOU PENTRU FOTOLIUL DE PRIMAR AL ORAŞULUI BĂLŢI

18 septembrie, 2019

Preşedintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a depus marţi actele la Consiliul electoral de circumscripţie pentru înregistrarea sa în calitate de candidat pentru funcţia de primar al oraşului Bălţi la alegerile din 20 octombrie.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a menţionat că a decis să candideze la solicitarea a numeroşi locuitori ai municipiului.

„Trebuie să duc la bun sfârşit ceea ce am început la Bălți în 2015 (Usatîi a câştigat detaşat alegerile în capitala de nord a republicii, obţinând majoritatea voturilor din primul tur – „I.”). Întotdeauna am spus că în Moldova voi fi doar un slujitor al poporului meu. Voi lupta pentru fotoliul de primar, pentru că oamenii doresc acest lucru”, a spus politicianul, care a fost nevoit să se ascundă în străinătate de persecutarea autorităților moldovenești din vara anului 2016.

El a promis că va pune capăt tuturor schemelor de corupție din Bălți.

„Funcţionarilor care au relansat aceste scheme sau care au de gând să o facă le propun să scrie două documente. Prima – cererea de demisie, iar a doua – autodenunţa procuratură. În ultimii ani, oraşul Bălți a deținut poziţia de cea mai transparentă primărie. Dacă voi fi ales primar, voi face tot posibilul ca Bălțiul să devină un model pentru întreaga Moldovă”, a spus liderul PN.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.09.18 10:50 Mihai
    El santora nu degeaba in Moldova, el vre prelua puterea peste trei-cinci ani...
  2. 2019.09.18 10:53 Tamara
    Dl Usatii ca politician are potential care inca nu afost descoperit, din pacate.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.