Politică

​PREŞEDINTELE IGOR DODON AFIRMĂ CĂ OPONENŢII POLITICI AU ÎNCEPUT O CAMPANIE PENTRU DISCREDITAREA LUI

24 ianuarie, 2020

Preşedintele Igor Dodon afirmă că oponenţii politici au început o campanie pentru discreditarea lui. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a declarat vineri, în cadrul unei intervenţii pe canalul său de YouTube, precum şi pe reţelele sociale.

În opinia sa, "oponenţii politici au început deja campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, lansând o adevărată campanie de discreditare a Preşedintelui actual".

"Nu înţeleg de ce nu au aşteptat începerea campaniei electorale î septembrie?! Noi monitorizăm, zilnic sunt lansate 250-300 de informaţii şi materiale diferite de discreditare a Preşedintelui - în presă, pe reţelele de socializare, la televizor. Conform estimărilor noastre, pentru aceasta se cheltuiesc câte 1,52 mil. lei pe zi. Încă trebuie să aflăm de unde au ei aşa bani. Şi vom afla", a promis Dodon.

Şeful statului a subliniat că nici el, nici membrii familiei sale nu sunt afectaţi de această campanie şi nici de declaraţiile că trebuie reluată investigaţia privind finanţarea ilegală a Partidului Socialiştii (PSRM).

"De aceea, chiar socialiştii au solicitat Procuraturii să ducă la bun sfârşit această investigaţie. Ştim că nu am încălcat nimic. Prin urmare, cerem o investigaţie obiectivă. Toţi trebuie să fie egali în faţa legii", a spus Preşedintele.

El şi-a exprimat încrederea că noul procuror general "va face faţă provocărilor cu care se confruntă, chiar dacă nu este uşor".

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.