Politică

MAIA SANDU: POLITICA NU VA MAI SERVI INTERESELOR OLIGARHILOR

24 decembrie, 2020

Politica nu va mai servi intereselor oligarhilor. Potrivit INFOTAG, președintele Maia Sandu a spus acest lucru la ceremonia de inaugurare de joi.

„Știu că așteptările sunt foarte mari, dar provocările sunt și mai mari. Trecem prin momente foarte dificile. Pandemia ne-a găsit într-un stat slab, distrus de atacurile neîncetate ale grupurilor corupte. Un stat care nu este în măsură să-și îndeplinească obligațiile de bază față de cetățeni, de a asigura accesul cetățenilor la serviciile medicale, care a lăsat medicii singuri cu criza, care nu a făcut nimic pentru a salva economia și locurile de muncă. Dar, în ciuda crizelor epidemiologice și economice, suntem din iarăţi supuși unui atac brutal de oficiali corupți”, a spus Sandu.

Ea a subliniat că la alegerile prezidențiale, „cetăţenii au votat împotriva corupției și minciunilor, pentru adevăr, pentru o șansă de bunăstare acasă, pentru oameni cinstiţi”.

cei care erau obligați să conducă țara pentru a o conduce spre lumină încearcă în continuare să o împingă în abis

„Speriați de această consolidare a cetățenilor împotriva furtului, cei care erau obligați să conducă spre lumină țara, încearcă în continuare să o împingă în prăpastie, în sărăcie, corupție, haos”, a spus Sandu.

Ea a menționat că se va conduce de prevederile stipulate în Constituție.

„Dar cetățenii nu pot aștepta și cer schimbări rapide. Moldova nu va avea un început bun dacă se va baza pe un parlament corupt, ignorând voturile cetățenilor. Politica nu mai poate servi drept protecție pentru oligarhi, care cred că totul poate fi cumpărat și vândut, inclusiv adevărul și speranța”, a spus președintele.

Commentarii [ 5 ] adaugă comentariu

  1. 2020.12.24 18:26 Eftodi
    Speram ca anuma asa si o sa fie!
  2. 2020.12.24 18:27 Danila
    Procedura era foarte so foarte frumoasa/
  3. 2020.12.24 18:28 Trofim
    Succes si multi ani innainte, dna PRESEDINTE MAEA SANDU!
  4. 2020.12.24 18:30 zOSIM
    iN LOC DE DL DODON AVEM DNA SANDU, DA SITUATIA A RAMAS VECHE SI ACELAS DIN PACATE.
  5. 2020.12.28 14:34 Ozea
    Asa o sa fie si mai corect, si mai drept!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.