Politică

PRIMARUL CHIȘINĂULUI, ION CEBAN, A DECLARAT PENTRU PRIMA DATĂ CĂ AR PUTEA CANDIDA LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE

15 martie, 2024

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a declarat pentru prima dată că ar putea candida la funcția de președinte. Potrivit INFOTAG, Ceban a făcut această declarație joi seara la postul de televiziune N4.

El a subliniat că în prezent este primarul Chișinăului și se concentrează pe „rezolvarea problemelor Chișinăului”. Totuși, în calitate de lider al partidului MAN (Mișcarea Alternativă Națională), nu a exclus posibilitatea de a candida la funcția de președinte.
„Decizia de a candida sau nu pentru funcția de președinte va fi luată de partidul MAN. Nu exclud posibilitatea de a candida. Deocamdată ne concentrăm pe problemele Chișinăului și căutăm soluții”, a spus Ceban.

Anterior, presa a discutat că ar putea fi „candidatul unic” al forțelor pro-ruse la funcția de președinte. Printre candidații potențiali s-au menționat fostul președinte Igor Dodon, fostul prim-ministru Ion Chicu, fostul bașcanan al Găgăuziei Irina Vlah, precum și Ion Ceban. Totuși, Ceban afirmă că el și partidul său MAN susțin perspectivele pro-europene, ceea ce este stipulat în programul partidului.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2024.03.15 14:15 Victor
    El nu are nici o sansa!
  2. 2024.03.15 14:21 Eva
    Nu cred in asa ceva, fiindca nu este real...
  3. 2024.03.15 14:21 Sofia
    Zacem on zrea zabrasivaet etu udocicu?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.