Politică

PREȘEDINTELE PARLAMENTULUI, IGOR GROSU, A CHEMAT INVESTITORII ”SĂ INVESTEASCĂ FĂRĂ DUBII ÎN ECONOMIA MOLDOVEI”

27 martie, 2024

”Investitorii, traversați Prutul!”, - acest apel a fost făcut de către președintele parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, investitorilor. După cum relatează INFOTAG, vorbind la Forumul moldo-român Capital Bridges desfășurat miercuri la București, Grosu a declarat că România are un rol istoric important în procesul de integrare europeană al Moldovei.

”Sprijinul acordat de România Republicii Moldova este resimțit de fiecare cetățean al Republicii. Acesta include grădinițe renovate complet, rețele de apă în satele moldovenești și furnizare sigură de resurse energetice. După 30 de ani, putem spune că am scăpat de șantajul Rusiei privind furnizarea de gaze”, - a spus Grosu.

El a salutat cuvintele președintei Băncii Naționale a Moldovei, Ancăi Dragu, care a declarat că cei care nu investesc în Republica Moldova vor regreta decizia în 5-10 ani.

Forumul Capital Bridges este organizat de Bursa de Valori București în parteneriat cu WOOD & Co, Raiffeisen Bank International, EBA Moldova, AmCham România.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.