Social

​MESAJ DE FELICITARE ADRESAT DE PREŞEDINTELE PDM, MARIAN LUPU, OCAZIA ZILEI INTERNAŢIONALE A FEMEII DIN MEDIUL RURAL

15 octombrie, 2014

Le felicit din toată inima pe toate femeile din mediul rural și le doresc sănătate, împliniri personale și multe bucurii împreună cu cei dragi. Dumneavoastră, doamnelor, meritați tot respectul și aprecierea noastră!

Fac această urare astăzi, din partea Partidului Democrat din Moldova, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii din Mediul Rural. Această zi este pentru noi un nou prilej cu care le putem transmite gândurile noastre bune doamnelor din satele și comunele țării!

Dumneavoastră, stimate doamne, sunteți cele mai importante! Dumneavoastră aveți în grijă treburile casei, dumneavoastră vă ocupați de creșterea și educația copiilor, astfel ca totul să fie bine pentru întreaga familie.

Noi, Partidul Democrat din Moldova, știm că dumneavoastră sunteți cele care asigură unitatea familiei. Noi credem că respectul față de femeie și ocrotirea familiei sunt baza de la care trebuie să plece orice plan, orice măsură, orice decizie.

Tocmai de aceea, PDM a venit cu un program prin care își propune să sprijine în mod concret femeile din Moldova. Ne vom ține de acest program, pentru a vă arăta prin fapte concrete aprecierea și respectul pe care vi-l purtăm!

Vă felicit încă o dată cu ocazia Zilei Internaționale a Femeiii din Mediul Rural și vă doresc să fiți fericite, să vă simțiți apreciate și respectate - aici, în Moldova!

Cu deosebită stimă,

Marian Lupu

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2014.10.15 13:57 Ana
    Ca barbat adavarat!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.