Social

​SERGIU VOLOC: NU POT SĂ SUSŢIN OAMENII CARE STAU ACOLO PE SCENĂ ŞI URMĂRESC CEVA ÎN INTERES PERSONAL

11 septembrie, 2015

Actorul Sergiu Voloc crede că protestul DA are la bază un scenariu vechi. El nu aprobă Platforma DA, despre care crede că se va transforma în partid politic. Voloc a acordat un interviu pentru Adevărul în care spune că maxim ce vor putea obține din acest protest organizatorii este să se ajungă la o prietenie între Platforma DA şi guvernare, unde să aibă şi unul, şi altul, iar masele vor fi prostite din nou.

“Luând în consideraţie ce a fost până acum, maxim ce o să se poată face este să se ajungă la o prietenie între Platforma DA şi guvernare, unde să aibă şi unul, şi altul, iar masele vor fi prostite din nou. Alternative nu există. Au demonstrat-o toţi cei precedenţi. Eu nu voi face legătură între 7 aprilie şi 6 septembrie, mulţi spun că e acelaşi lucru. Nu ştiu dacă sub aceleaşi principii s-au desfăşurat ambele proteste, dar ştiu sigur că e pe un scenariu vechi, care s-a folosit în anul 1989, anul 2005, unde se pune accentul pe orientarea noastră etnică”, a declarat Sergiu Voloc.

În opinia lui Voloc, revendicările sunt aceleaşi din totdeauna. “Aceleaşi revendicări le-au folosit Filat, Ghimpu şi prima Alianţă pentru Integrarea Europeană. Dar ele sunt imposibile, pentru că Rusia se simte mult mai bine cu o Moldovă independentă în comparaţie cu Moldova din componenţa Uniunii Sovietice. În Uniunea Sovietică ruşii trebuiau să aibă grijă de Moldova, pentru că era în componenţa statului. Acum, ca stat dependent de Rusia, Moldova este o afacere destul de prosperă”, a explicat Voloc.

Acesta mai spune că a fost duminică la protest, dar a plecat după o oră, fiindcă a văzut acelaşi scenariu de mai multe ori şi a înţeles în ce direcţie este orientat protestul. El a explicat că este unionist şi nu poate să asculte ceea ce se întâmplă ce scenă. “Mulţi doresc unirea cu România, ei tind să ascundă acest fapt prin interesele unor politicieni rataţi, care foarte mult doresc să ajungă la putere. Nu cred că oamenii care stau în Piaţă ştiu ce va urma, în schimb cei de pe scenă ştiu. Ei ştiu că o să crape răbdarea poliţiei sau a protestatarilor. De obicei, prima piatră apare din partea poliţiei, apoi numaidecât apare un conflict din care este nevoie de o ieşire din situaţie. La negocieri vor merge cei de pe scenă. Şi chiar dacă va fi transmis online, după uşi se va vorbi complet alte chestii. Pe secret sau pe şleau, negociatorii vor îndeplini cerinţele Moscovei”, a mai explicat Voloc.

Cunoscutul actor spune că nu poate să susţină oamenii care stau acolo pe scenă şi urmăresc ceva în interes personal şi nici pe departe interesul oamenilor care îngheaţă acolo în corturi.

Commentarii [ 7 ] adaugă comentariu

  1. 2015.09.11 19:28 Ilie
    Cu ce sa ocupa Voloc, de ce a plecat de la Publika-TV?
  2. 2015.09.11 19:31 Inga
    Voloc are 1000% dreptate, sunt de acord...
  3. 2015.09.12 12:36 Aneta
    Mi se pare, ca Voloc are dreptate...
  4. 2015.09.12 12:42 Raisa
    Voloc este si bun actor, si bun om...
  5. 2015.09.12 13:57 Raisa
    De ce dl Voloc nu sa face o emisiune noua?
  6. 2015.09.13 14:48 Floricica
    De ce dl Voloc mnu e cuvintu la piata?
  7. 2015.09.14 08:57 Innochentii
    Voloc este bun actor el este talentat!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.