Social

CNAS VA LANSA O APLICAȚIE PENTRU EVALUAREA CALITĂȚII ACTIVITĂȚII SALE

04 septembrie, 2017

Pe pagina Casei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS) va fi creată o aplicație pentru colectarea opiniilor cetățenilor Moldovei față de calitatea serviciilor prestate.

Surse din cadrul Laboratorului de Inovații Sociale din Moldova (MiLab) au declarat pentru INFOTAG că pentru aceasta s-a organizat un concurs, iar câștigătorii vor primi $10 mii din partea PNUD.

Solicitată de INFOTAG, consultanta MiLab, Anastasia Radu, a spus că în perioada 12 – 26 septembrie 2017, participanții trebuie să conceapă aplicații prin care, pe de o parte, cetățenii să aibă posibilitatea reală să-și manifeste gradul de satisfacție față de modul în care au fost deserviți, iar, pe de altă parte, funcționarii să poată efectua rapoarte analitice pe baza reacțiilor respective.

Participanții la atelier vor fi ghidați de mentori, iar un juriu profesionist va evalua la final soluțiile prezentate. Echipa care va dezvolta cea mai bună soluție IT la atelier va câștiga $10 mii pentru dezvoltarea și implementarea soluției propuse.

Doritorii să participe la atelier trebuie să se înregistreze până pe 8 septembrie.

MiLab este un proiect comun al PNUD Moldova și Cancelariei de Stat, în parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC și CNAS.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.