Social

A FOST LANSAT UN SITE DEDICAT REFERENDUMULUI DIN 19 NOIEMBRIE

03 noiembrie, 2017

La Chișinău a fost lansat site-ul www.demisia.md, care este dedicat referendumului din 19 noiembrie pentru demiterea primarului capitalei.

Potrivit agenției INFOTAG, portalul se referă la „mai multe probleme ale municipiului Chișinău și la ilegalități comise de municipalitate, în special către de Dorin Chirtoacă”.

Site-ul este structurat în mai multe rubrici: „Despre referendum”, „Problemele orașului”, „Corupția în Primărie”, „Construcții ilegale”, „Ecologie”. Materialele publicate sau republicate pe site se referă la „Afacerea tomberoanelor”, „Bomba ecologică din municipiul Chișinău”, „Licitații cu reputație redusă”, „Întreprinderea municipală Exdrupo”, „Milioanele urât mirositoare de la Stația de epurare” .

Un compartiment aparte al site-ului este dedicat referendumului: cum se organizează, de către cine, de ce, procedurile legale, cum se poate participa la scrutin.

Meniul site-ului include și un sondaj de opinie privind intenția de participare la referendumul din 19 noiembrie, iar cea mai mare parte a celor ce au votat până acum spun că vor merge la referendum.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.03 11:30 Lidia
    Asta este inpotriva liberalilor...
  2. 2017.11.03 14:06 Liviu
    Eu cred ca Dorin sa castiga, el are sanse pentru presedentia...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.