Social

DECLARAŢIILE KILLERULUI VITALIE PROCA SUNT UN SCENARIU CA LA HOLLYWOOD, SCRIS PESTE HOTARE – VLAD PLAHOTNIUC

07 noiembrie, 2017

Regizorii acestui episod murdar, care se ascund după hotarele ţării, suferă de lipsă de imaginaţie şi de teme de atac şi deja fabrică adevărate scenarii, aidoma scenariilor de Hollywood. Astfel a comentat preşedintele Partidului Democrat (PDM), Vladimir Plahotniuc, acuzaţiile lui Vitalie Proca că acesta i-a comandat asasinarea bancherului Gherman Gorbuinţov.

Potrivit agenţiei INFOTAG, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, el a menţionat că săptămâna trecută a fost una foarte activă „mai ales la capitolul reacţii şi declaraţii aberante”, care trebuie comentate.

„Opinia publică a auzit întâi ce spune un criminal ordinar, condamnat la 21 de ani în România, apoi cum „psihanalizează” Maia Sandu spusele criminalului şi împărtăşeşte poziţia acestuia, apoi – un alt expert în interpretarea vorbelor criminalilor, Igor Dodon, a completat-o pe Maia Sandu cu o abordare filosofică, şi în final – o parte a presei care se autointitulează „presa liberă” au susţinut spusele acestui ucigaş de parcă ar fi participat direct la tot ce a declarat şi a relatat interlopul”, a spus Plahotniuc.

Coordonatorul coaliţiei de guvernare a spus că, „din istoria Partidului Democrat” ştie că oponenţii au lovit în partid atunci când partidul a fost puternic şi l-au ignorat în totalmente atunci când partidul nici nu a intrat în Parlament”.

„Aşa că noi o să avem grijă ca concurenţii noştri să aibă tot timpul ocupaţie”, a spus Plahotniuc.

După cum a informat anterior INFOTAG, săptămâna trecută Vitalie Proca a recunoscut într-un interviu pentru un post de televiziune privat că anume el a săvârşit tentativa de asasinare a bancherului Gherman Gorbunţov, iar cel care a comandat crima este oligarhul Vlad Plahotniuc. În acelaşi timp, Gorbunţov afirmă că tentativa de asasinare a fost făcută la comanda liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.08 13:19 Vitalie
    Este clar ca nu exista fum fara foc!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.