Maib_Craciun

Social

DECLARAŢIILE KILLERULUI VITALIE PROCA SUNT UN SCENARIU CA LA HOLLYWOOD, SCRIS PESTE HOTARE – VLAD PLAHOTNIUC

07 noiembrie, 2017
<mt_str50>

Regizorii acestui episod murdar, care se ascund după hotarele ţării, suferă de lipsă de imaginaţie şi de teme de atac şi deja fabrică adevărate scenarii, aidoma scenariilor de Hollywood. Astfel a comentat preşedintele Partidului Democrat (PDM), Vladimir Plahotniuc, acuzaţiile lui Vitalie Proca că acesta i-a comandat asasinarea bancherului Gherman Gorbuinţov.

Potrivit agenţiei INFOTAG, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, el a menţionat că săptămâna trecută a fost una foarte activă „mai ales la capitolul reacţii şi declaraţii aberante”, care trebuie comentate.

„Opinia publică a auzit întâi ce spune un criminal ordinar, condamnat la 21 de ani în România, apoi cum „psihanalizează” Maia Sandu spusele criminalului şi împărtăşeşte poziţia acestuia, apoi – un alt expert în interpretarea vorbelor criminalilor, Igor Dodon, a completat-o pe Maia Sandu cu o abordare filosofică, şi în final – o parte a presei care se autointitulează „presa liberă” au susţinut spusele acestui ucigaş de parcă ar fi participat direct la tot ce a declarat şi a relatat interlopul”, a spus Plahotniuc.

Coordonatorul coaliţiei de guvernare a spus că, „din istoria Partidului Democrat” ştie că oponenţii au lovit în partid atunci când partidul a fost puternic şi l-au ignorat în totalmente atunci când partidul nici nu a intrat în Parlament”.

„Aşa că noi o să avem grijă ca concurenţii noştri să aibă tot timpul ocupaţie”, a spus Plahotniuc.

După cum a informat anterior INFOTAG, săptămâna trecută Vitalie Proca a recunoscut într-un interviu pentru un post de televiziune privat că anume el a săvârşit tentativa de asasinare a bancherului Gherman Gorbunţov, iar cel care a comandat crima este oligarhul Vlad Plahotniuc. În acelaşi timp, Gorbunţov afirmă că tentativa de asasinare a fost făcută la comanda liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.08 13:19 Vitalie
    Este clar ca nu exista fum fara foc!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player