Social

PARTIDUL UNITĂŢII NAŢIONALE L-A DESEMNAT PE SERGIU BURLACU DREPT CANDIDAT LA PRIMĂRIA BĂLŢI

12 aprilie, 2018

Partidul Unităţii Naţionale l-a desemnat pe Sergiu Burlacu, în vârstă de 28 de ani, drept candidat la alegerile primarului oraşului Bălţi. Pentru alegerile din Chişinău, partidul l-a desemnat pe deputatul Parlamentului României, Constantin Codreanu.

Potrivit agenţiei INFOTAG, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele de onoare al PUN, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a spus că cei doi candidaţi „sunt oameni tineri şi de încredere, profesionişti, care au experienţa necesară pentru a îndeplini funcţia de primar”.

„Bazându-mă pe experiența personală pe care am obţinut-o ca primar al Bucureștiului, vreau să subliniez că această poziție este mult mai dificilă decât cea de ministru. Primarul este direct responsabil față de locuitorii orașului pentru serviciile de alimentare cu apă, infrastructură și serviciile de transport public. Candidații prezentaţi vor face față tuturor acestor sarcini”, a declarat Băsescu.

La eveniment au participat şi reprezentanți ai autorităților locale din România: viceprimarii oraşelor Bacău, Suceava şi Piatra Neamţ, precum şi primarul oraşului Iași. Băsescu a spus că prezența lor este „un exemplu excelent că România vine în Moldova”.

Constantin Codreanu a menționat că „activitatea sa în calitate de primar al capitalei se va baza pe soluţionarea problemelor locuitorilor municipiului, precum și pe reforma primăriei”.

„Viitorul Moldovei este numai în România şi Uniunea Europeană”, a declarat Codreanu.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.