maib_esspreso

Social

UN EXPERT A NUMIT AVANTAJELE ŞI DEZAVANTAJELE TRANSPARENŢEI NEGOCIERILOR BLOCULUI ACUM CU PSRM

11 aprilie, 2019
<mt_str50>

Fostul viceprim-ministru Alexandru Muravschi a numit avantajele şi dezavantajele transparenţei depline a negocierilor între blocul ACUM și PSRM, care au avut loc joi.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a scris pe facebook că avantajele includ faptul că „alegătorii văd poziția fiecărui participant în negocieri, dorințele și reacțiile lor la propunerile oponenților”.

„Alegătorii se pot distra și, de asemenea, își pot îmbunătăți stima de sine, gândindu-se: „Dacă astfel de oameni pot fi la putere, atunci eu cu atât mai mult”, consideră Muravschi.

În lista dezavantajelor el a pus „analfabetismul complet în domeniul jurisprudenței, administrației de stat, al înțelegerii parlamentarismului și procedurilor, de care au dat dovadă participanții la discuții”.

„Ei sunt nevoiţi să se abțină și nu pot exprima tot ce gândesc despre oponenţii lor, precum și nu pot trece la faza de contact fizic. De asemenea, participanții nu pot înainta nişte propuneri importante, care necesită o discuție preliminară și calmă”, consideră expertul.

În opinia sa, prima rundă de negocieri a fost câștigată în mod clar de socialiști.

„Ei au dat dovadă de stăpânire de sine, de pregătire tehnică și de o anumită flexibilitate. Prin urmare, toate momentele negative menționate în secțiunea „minusuri” se referă la reprezentanții ACUM. Aţi vrut show? Înseamnă că trebuie să înțelegeţi că acesta este evaluat. Am impresia puternică că PSRM nu vrea un astfel de aliat, iar acest lucru este de înțeles”, susţine Muravschi.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.04.11 19:17 Victoria
    Asa si este dl Muravschii, din pacate...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player