Social

PAVEL FILIP A PROMIS CĂ AUTORITĂŢILE LOCALE NU VOR ÎNTÂMPINA DIFICULTĂŢI CU PLATA SALARIILOR CĂTRE BUGETARI

12 iunie, 2019

Vicepreşedintele Partidului Democrat, prim-ministrul în exerciţiu Pavel Filip, a discutat situaţia actuală privind evoluțiile politice din țară în cadrul unei ședințe la Guvern cu participarea președinților de raioane, pe care i-a îndemnat să le acorde cetăţenilor tot sprijinul necesar din partea instituțiilor statului.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la serviciul de presă al Guvernului, Filip a spus că „oamenii nu trebuie să sufere de pe urma acestor show-uri, nu trebuie să simtă luptele și polemicile politice”.

El a spus că autoritățile publice locale nu vor avea greutăți financiare în acordarea salariilor pentru bugetari.

„Banii o să-i primiți, o să-i transferăm la timp, salariile o să fie date la timp și proiectele pornite – tot la timp vor fi executate”, a dat asigurări el.

Un alt subiect abordat la ședință a vizat consecințele înregistrate în raioanele țării urmare a ploilor abundente din ultima perioadă.

Pavel Filip a îndemnat autoritățile locale să vină cu solicitări către Comisia pentru Situații Excepționale pentru evaluarea pierderilor.

„Cu cât mai repede o să dați toate aceste procese pentru evaluare, cu atât mai repede noi o să luăm măsurile necesare și o să vă ajutăm”, a spus Filip, care se consideră în continuare prim-ministru, deşi Parlamentul a numit un nou guvern, condus de Maia Sandu.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.