Social

DE ZIUA INDEPENDENȚEI A RM, PREȘEDINTELE MAIA SANDU ÎI VA PRIMI PE PREȘEDINȚII POLONIEI, ROMÂNIEI ȘI UCRAINEI

25 august, 2021

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski și președintele Poloniei Andrzej Duda vor participa la festivitățile organizate în Piața Marii Adunări Naționale cu prilejul celor trei decenii de Independență a Republicii Moldova. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a anunţat serviciul de presă al Președinției.

Liderul polon va ateriza primul la Chișinău joi, 26 august, urmând să aibă întrevederi cu președintele Maia Sandu și cu alți oficiali de rang înalt. A doua zi, pe 27 august, președintele Andrzej Duda va participa la acțiunile dedicate celei de-a 30-a aniversări a Independenței Republicii Moldova.

Tot pe 27 august, la Chișinău se vor afla liderii României şi Ucrainei. Cei trei șefi de stat, alături de Președintele Maia Sandu, vor lua parte la festivitățile organizate în Piața Marii Adunări Naționale cu prilejul celor trei decenii de Independență a Republicii Moldova. Ulterior, vor avea loc câteva întrevederi bilaterale, precum și o reuniune multilaterală a celor patru președinți. La final, se vor face declarații de presă.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2021.08.26 12:46 David
    Sarbatoarea cu tricteta la inimele moldovenilor, din pacate...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.