Social

VERONICA DRAGALIN NU INTENŢIONEAZĂ SĂ PĂRĂSEASCĂ FUNCŢIA DE ȘEF AL PROCURATURII ANTICORUPȚIE

21 noiembrie, 2022

Veronica Dragalin nu intenţionează să părăsească funcţia de șef al Procuraturii anticorupție (PA), considerând că o ocupă pe baza rezultatelor unui „concurs riguros și transparent”.

După cum relatează Infotag, ea a scris pe Facebook că recentele atacuri împotriva sa au fost determinate de dorința ei de a „lupta fără compromisuri împotriva corupției”. În opinia ei, din cauza acestui lucru, a devenit „deranjantă pentru cei care erau obișnuiți să aibă „ieșire” la procuratură”, iar „cei vizați în dosare penale acum trag sfori în speranța că va fi intimidată”.

Dragalin a subliniat că „vrea foarte mult să-și ajute țara”. Potrivit ei, s-au făcut încercări de intimidare a ei de când a început să candideze pentru funcţie.

Dragalin a confirmat că părinții ei au susținut actualul partid de guvernământ din Moldova.

„Părinții mei au făcut două donații către PAS prin transfer bancar in perioada campaniilor electorale din 2020 și 2021, câte 1000 de dolari fiecare. Aceasta nu este finanțare ilegală a unui partid, acestea sunt donații în limitele permise de lege. Noi vorbim despre 2000 de dolari. Credeți că aceasta este suma suficientă pentru a cumpăra locul de procuror şef al PA? Acest post nu are preț și nu poate fi cumpărat. Eu sunt in această funcție pentru a-mi face lucrul de procuror. Corupții au înțeles deja tare bine acest lucru și sunt deranjați, chiar speriați”, a spus ea.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.