Social

PRIM-MINISTRUL DORIN RECEAN: MOLDOVA ESTE GATA SĂ CONTRIBUIE LA EFORTUL ȚĂRILOR UE PENTRU A SPRIJINI PACEA ȘI PROSPERITATEA

18 aprilie, 2024

Rolul societății civile în integrarea europeană a Republicii Moldova a fost discutat în prealabil de prim-ministrul Dorin Recian cu președintele Comitetului Economic și Social European, Oliver Röpke.

După cum relatează INFOTAG, potrivit biroului de presă al guvernului, premierul a declarat că atingerea obiectivului strategic al Moldovei - aderarea la Uniunea Europeană - este o sarcină comună a autorităților, populației și societății civile. Susținerea și implicarea tuturor acestor componente accelerează transformarea Moldovei și aducerea acesteia la modelul european.

„Moldova stă ferm pe calea europeană și în acest proces cooperarea între toți membrii societății moldovenești este extrem de importantă. Un UE mai mare ca număr este unul mai sigur și mai prosper, iar Moldova este gata să își aducă contribuția la eforturile comune ale țărilor europene pentru a sprijini pacea și prosperitatea”, a declarat Dorin Recean.

Conform comunicatului, cei doi au discutat despre liberalizarea pieței muncii și combaterea dezinformării în contextul războiului hibrid pe care Federația Rusă îl duce împotriva Moldovei.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2024.04.18 15:24 Nicolae
    Ce asta, va intreb eu, numai promisiuni...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.