Comunicate de presă

”LA DISNEYLAND PARIS AM REVENIT CÂTEVA ZILE ÎN COPILĂRIE ȘI AM TRĂIT EMOȚII UNICE”

12 octombrie, 2017

Campania ”Sărbătorim împreună” dedicată aniversării a 10 ani de apartenență a Mobiasbancă la Groupe Société Générale a orientat roata norocului în direcția lui Constantin Pearja, clientul care, contractând un credit de consum în cadrul promoției, a devenit câștigător al marelui premiu – o excursie cu familia la Disneyland, Paris.

Revenit din vacanță, unde Constantin Pearja a mers împreună cu soția și copilul, a declarat plin de emoții că a întreprins cea mai memorabilă excursie din viața sa și asta pentru că a fost prima destinație în care tânăra familie a mers împreună cu micuța lor fiică, rodul dragostei, aceasta fiind oarecum simbolic pentru tânărul cuplu.

”Parisul este orașul iubirii, capitala modei și visul copiilor. Nutream dorința de a merge într-o asemenea excursie, însă nu credeam că ne vom trăi visul chiar mai degrabă decât am fi crezut.

Atunci când ni s-a comunicat vestea de la Mobiasbancă, nu mi-a venit să cred, a fost peste așteptările mele. De altfel, credeam că e un vis și atunci când eram deja în Paris, admirând înălțimea Turnului Eiffel, plimbându-ne pe malul Senei, descoperind palatele și muzeele de o încărcătură istorică și arhitecturală aparte. Experiența cea mai memorabilă a fost la Disneyland Paris, unde am revenit aievea în copilărie și am trăit emoții unice împreună cu familia.

Recunosc că Mobiasbancă a lăsat o amprentă aparte în familia noastră. Vă mulțumim pentru oportunitatea de a trăi bucuria sărbătorii dumneavoastră într-un mod atât de special, la Paris. Vă urăm ”La mulți ani!” și vă asigurăm că ați devenit parte a familiei noastre”, a declarat Constantin Pearja.

Reamintim că din 1 noiembrie 2016, timp de 10 săptămâni, oricine a contractat un credit de consum sau/ și ipotecar la Mobiasbancă a participat automat în tombola pentru câștigarea marelui premiu – o excursie cu familia la Disneyland, Paris.

În 2017, Mobiasbancă sărbătorește 10 ani de apartenență la Grupul financiar internațional Société Générale.

Sărbătorim împreună 10 ani de succes și stabilitate, pentru că așa este #corect!

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.10.12 17:13 Victor
    Ce inseamna fericire!!! Bravo!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.