Comunicate de presă

MAIB PROPUNE CLIENȚIOLOR UN SERVICU NOU - ACHITĂRI ÎN LOT, CU UN SINGUR CLICK

18 ianuarie, 2018

Moldova Agroindbank diversifică modalităţile de plată a facturilor pentru persoanele fizice prin implementarea unei soluţii simple în Internet & Mobile Banking – achitarea în lot, cu un singur click.

Surse din cadrul băncii au relatat pentru INFOTAG, că această funcţionalitate în meniul „Plăţi pentru servicii” este o noutate absolută pentru Moldova, o modalitate confortabilă şi operativă de a efectua operaţiuni bancare, beneficiind de mobilitate maximă.

Astfel, opţiunea „achitarea în lot” permite achitarea concomitentă a mai multor facturi, cu un singur click, prin utilizarea unei singure parole pe care clientul o poate primi direct pe telefonul mobil sau email.

"Soluţia respectivă este una din multiplele funcţionalităţi noi introduse de MAIB în Internet & Mobile Banking care au transformat serviciul în unul mai prietenos pentru utilizatori, economisind, totodată, timpul preţios al acestora. Clienţii pot solicita abonare la Internet & Mobile Banking în una din filialele băncii. Serviciul poate fi accesat oricând şi de oriunde, folosind orice dispozitiv conectat la Internet", au comunicat reprezentanții băncii. (Pentru mai multe detalii accesați pagina INFOTAG - www.infotag.md la rubrica "Comunicate de presă").

INFOTAG precizează: În prezent, de Serviciul Internet & Mobile Banking MAIB beneficiază peste 85 mii de persoane fizice.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.