Comunicate de presă

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NOSTRU PRIVIND EFICIENȚA ENERGETICĂ ȘI CÂȘTIGĂ UN PREMIU!

13 martie, 2019

Un concurs în media socială este lansat astăzi pe Facebook, Instagram și Vkontakte cu premiul principal - o cască de realitate virtuală pentru câștigător!

Concursul se va desfășura până pe 25 martie și pune în prim plan “Bunicuța” #EU4Energy, care împărtășește sfaturi și trucuri valoroase despre cum să economisești energie și bani, fiind mai eficient din punct de vedere energetic.

Participanții sunt invitați să posteze propriile sfaturi și trucuri privind eficiența energetică în secțiunea de comentarii sub fiecare sfat de la Bunicuța. Poate fi ceva ce au învățat la școală, la serviciu, sau acasă, dintr-o carte, de la un prieten sau un părinte. Orice sfat care arată cum să consumăm mai puțină energie poate fi postat.

Deschis cetățenilor din Republica Moldova, zece premii vor fi acordate în total, cu premiul mare - o cască de realitate virtuală.

Concursul #EU4Energy este organizat de proiectul de comunicare EU4Energy, finanțat de Uniunea Europeană.

Pentru mai multă informație: http://bit.ly/2Ep9yyF

***

Inițiativa EU4Energy acoperă tot sprijinul UE ce vizează îmbunătățirea furnizării energiei, a securității și conectivității, precum și promovarea eficienței energetice și a utilizării resurselor regenerabile în țările Parteneriatului Estic: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova șiUcraina. Acest lucru este realizat prin finanțarea proiectelor și programelorcare ajută la reformarea piețelor energetice șila reducerea dependenței și consumului național de energie. Pe termen mai lung, aceasta face furnizarea de energie mai fiabilă, transparentă și accesibilă, reducând astfelsărăcia energetică și facturile la energie atât pentru cetățeni, cât și pentru sectorul privat.

Mai multă informație pe: www.EU4Energy.eu

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.03.13 11:57 Ilie
    Noi toti trebue sa promovam problema aceasta si pe urma sa primim si rezultate concrete.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.