Comunicate de presă

A-STAY: PRIMA CĂRĂMIDĂ A CONCEPTULUI NOSTRU DE OSPITALITATE LA DEZVOLTAREA MOLDOVEI

22 mai, 2019
<mt_str50>

Ce au în comun Belgia şi Moldova? Antwerpen şiChişinău sunt primele două oraşe selectate de A-STAY, un nou concept de ospitalitate, prin care vizitatorii sunt răsfăţaţi de locurile vizitate – prin conexiunile online şi offline la localuri şi oraş.

Cu o localizare întotdeauna în centrul zgomotos al oraşului, atât fizic, cât şi digital, proiectul A-STAY lansat la 28 mai pune prima cărămidă a locaţiei sale în Moldova, la clădirea istorică din strada Columna 90. A-STAY Chişinău va combina frumuseţea clădirii existente cu elementele moderne ale noii construcţii. Clădirea este amplasată în inima capitalei, un oraş în dezvoltare cu multiple servicii menite companiilor internaţionale, cărora noi le vom acorda asistenţă într-un mod inovativ, în timpul vizitelor de scurtă durată, de durată medie şi de lungă durată a colaboratorilor şi clienţilor săi. Pe lângă aceasta, vom arăta turiştilor care vizitează Moldova ce înseamnă Chişinăul dinamic.

Datorită platformei noastre de tehnologie internă, fiecare membru al familiei A-STAY va putea urmări şi controla vizita sa prin intermediul aplicaţiei A-STAY de pe dispozitivul smart: de la înregistrarea rapidă prin sistemul de autentificare prin citirea palmei, până la deschiderea uşilor, achitarea meselor şi băuturilor, rezervarea sălii de conferinţeşi controlarea luminii şi a temperaturii.

La fel ca şi în celelalte locaţii A-STAY, A-STAY Chişinău va fi casa departe de casă pentru numeroşi vizitatori, fie că aceştia vizitează oraşul doar pentru o scurtă întrevedere de afaceri, sau intenţionează să stea câteva zile sau mai mult. Le vom prezenta oraşul prin informaţii despre „nestematele” ascunse, mâncarea locală oferită în sala noastră, şinu în ultimul rând, primirea călduroasă a comunităţii noastre A-STAY.

A-STAY este brandul de ospitalitate din cadrul holdingului BESIX STAY al A-STAR Group şi BESIX. Împreună acestea vor crea prima clădire certificată BREEAM în Moldova. BREEAM sau metoda de evaluarea performanţei ecologice a clădirilor este de mare importanţă pentru proiect, întrucât durabilitatea şiinovaţia sunt cele două valori de bază ale A-STAY. A-STAY intenţionează să construiască 7000 încăperi în următorii 5 ani. După A-STAY Antwerpen, A-STAY Chişinău este al doilea proiect parte a acestui obiectiv ambiţios, cu 174 studiouri deschise către finele anului 2020. Cel de-al 3-a proiect va fi A-STAY Brussels, care se va inaugura la începutul anului 2021. Fiecare A-STAY prezintă toate comodităţile A-STAY: un spaţiu social în centrul zgomotos, o grădină, activităţi de divertisment 24/7, spălătorie pentru oaspeţi, sală de sport, sală de conferinţe cu bucătărie şispaţiu de lucru.

Haideţi să convieţuimfericiţi!

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.