Comunicate de presă

COPIII ȚĂRII – ÎNDEMNAȚI DE MAIB SĂ-I SCRIE UN RĂVAȘ LUI MOȘ CRĂCIUN

03 decembrie, 2019

De la lucruri materiale, cum ar fi gadgeturi, dulciuri și până la emoții și stări – ”să fie sănătoși membrii familiei”, ”să revină bunica din Italia”, ”să primească la școală doar calificative de Bravo și Foarte bine”- aceste dorințe au fost scrise în primele răvașe din această iarnă adresate lui Moș Crăciun.

Copiii s-au adunat la 2 decembrie a.c. în incinta Poșta Moldovei, dând startul acțiunii ”Poșta lui Moș Crăciun”, organizată tradițional de Academia lui Moș Crăciun, cu suportul Moldova Agroindbank.

”Ne bucurăm să contribuim an de an la această magie de a-l întâni pe Moș Crăciun în incinta Poșta Moldovei, a-i ura ”Bun venit în Republica Moldova” și a-i scrie alături de copilași primele scrisori. Echipa MAIB le dorește sănătate și putere Moșului cu plete dalbe și ajutorilor săi pentru a ajunge la fiecare copil cuminte și a le aduce cele mai așteptate daruri”, a declarat Iulia Bogușevschi, PR Managerul Moldova Agroindbank.

Astfel, a fost anunțat în toată țara startul pentru scrierea și expedierea scrisorilor către cel mai așteptat Moș al acestei ierni. Iar pentru ca Moșul să reușească să răspundă tuturor copiilor, scrisorile urmează a fi transmise până pe data de 14 decembrie.

Este suficient ca pe plic să se indice doar destinatarul – ”Lui Moș Crăciun”, fără adresă și timbru poștal, însă în mod obligatoriu este necesar să se menționeze adresa copilului, pentru ca și Moșul să-i expedieze o scrisoare de răspuns.

Moldova Agroindbank se bucură să susțină și să promoveze tradițiile naționale și să devină unul dintre spiridușii Moșului în comunicarea cu toți copilașii care-i expediază scrisori despre cât de cuminți și câte fapte bune au realizat pe parcursul anului 2019.

Din anul 2001 Academia lui Moş Crăciun organizează festivitatea dedicată scrierii răvaşelor pentru Moş Crăciun, acţiunea fiind susţinută de MAIB.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.