Comunicate de presă

CERERE-PLÎNGERE-PETIŢIE

02 iunie, 2020

Subsemnatul, Bîzgu Anatolie, prin prezenta plîngere, solicit:

-Atragerea la răspundere penala pe MACOVEI NICOLAI, ROSCA DOREL, CRUDU ILIE şi alţii care contrar prevederilor legale au întreprins acţiuni ilegale de filare-urmărire a mea, cît şi pentru săvîrşirea infracţiunii de huliganism care a avut loc în incinta Ministerului Sănătăţii al Republicii Moldova la data de 27.05.2020 etc.

În fapt prin prezenta vă comunic, că fiind membru al Consiliului Naţional pentru problemele veteranilor de război creată prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr.20 din 15.01.2020, am fost sunat pe data de 26.05.2020 de către reprezentantul Ministerului Apărării al Republicii Moldova, prin care am fost invitat la şedinţă organizată de către reprezentanţii Ministerului Sănătăţii al Republicii Moldova la data de 27.05.2020 la ora 15.00, cu privire la soluţionarea mai multor probleme de ordin social care apar în activitatea instituţiei medicale predestinată veteranilor de război, inclusiv şi problemele de finanţare din bugetul de stat pentru Centrul Republican Experimental Protezare, ortopedie şi Reabilitare (CREPOR mun.Chişinău str.Romană 1).

Am observat anterior de cîteva ori că sunt filat-urmărit de careva persoane necunoscute.

Avînd în vedere, că în preajma Ministerului Sănătăţii al Republicii Moldova unde ne aflam la data de 27.05.2020 în jurul orelor 14.30, înainte de şedinţa menţionată am observat din nou cîteva persoane care ne filmau dintr-un automobil din preajmă. Am hotărît să ne apropiem şi să vedem cine sunt ei şi de ce mă filează-urmăresc ilegal şi care sunt motivele.

În automobil care era staţionat în preajma Ministerului Sănătăţii al Republicii Moldova erau MACOVEI NICOLAI, ROŞCA DOREL, CRUDU ILIE și alții.

Solicit examinarea plîngerii mele în termen rezonabil şi informarea despre decizia luată la adresa indicată mai jos.

Bîzgu Anatolie

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.