Comunicate de presă

ASIGURAREA OBLIGATORIE RCA ONLINE PENTRU AFACERI – ACUM ȘI LA MAIB

26 martie, 2024

În lumea afacerilor, fiecare detaliu contează, inclusiv siguranța și securitatea deplasărilor. La maib, acum ai opțiunea de a întocmi asigurarea obligatorie RCA online, fără să fie nevoie să pierzi timp pe la birouri și prin cozi.

Asigurarea RCA online de la maib îți simplifică activitatea, pentru că acum asiguri de la distanță automobilele afacerii tale, simplu și ușor. Totodată, respecți cadrul legal, prin care soluționarea aspectelor legate de daunele provocate terților în rezultatul unui accident sunt preluate de compania de asigurare.

Riscurile acoperite:

·accidente sau distrugeri ale unor bunuri (inclusiv autovehicule) cauzate terțelor persoane;

·deces sau vătămări corporale cauzate terțelor persoane.

Cum poți obține asigurarea RCA exclusiv online

Contractarea poliței de asigurare RCA nu a fost niciodată mai simplă și mai rapidă.

·Completează formularul pe pagina web maib.md;

  • Coordonează toate detaliile de la distanță cu maib. Primești oferta preliminară pe email;
  • Achită online prima de asigurare;
  • Primește polița de asigurare pe email.

Reduceri pentru șoferii cu un istoric pozitiv la volan

Maib apreciază responsabilitatea la volan și reamintește că afacerile ale căror vehicule sunt conduse de șoferi cu un istoric pozitiv în trafic beneficiază de reduceri semnificative la primele de asigurare. Aceasta subliniază angajamentul de a promova siguranța rutieră și de a oferi valoare adăugată clienților băncii.

Facilitarea procesului de despăgubire

În cazul survenirii unui accident, la necesitate, profesioniștii maib sunt pregătiți să ofere asistența corespunzătoare pentru o rezolvare optimă a oricărei solicitări de încheiere a contractelor.

Diversificarea portofoliului de produse și servicii maib business prin introducerea asigurării RCA online pentru companii este o reconfirmare a angajamentului maib de a îmbunătăți și simplifica experiența bancară a comunității clienților maib business.

Pentru mai multe informații despre Asigurarea RCA pentru companii accesați maib.md, contactați reprezentanții maib relații cu clienții sau apelați 1314, Contact Center maib business.

Tu conduci. Maib

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.