Transnistria şi Găgăuzia

​GUVERNUL TRANSNISTRIEI A ÎNCEPUT PREGĂTIRILE PENTRU ALEGERILE PREZIDENŢIALE

04 iulie, 2016

În Guvernul Transnistriei a avut loc prima şedinţă dedicată pregătirilor pentru alegerile Preşedintelui, care vor avea loc la începutul lunii decembrie 2016.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, cu referire la un comunicat de presă al Guvernului, preşedintele CEC, Elena Gorodeţcaia, a vorbit despre principalele cerinţe legislative faţă de procedura de organizare a scrutinului, precum şi remarcile şi propunerile observatorilor internaţionali din ziua unică de vot, în noiembrie 2015.

Preşedintele Guvernului, Pavel Procudin, a ordonat şefilor de raioane şi oraşe să atragă atenţia la starea corespunzătoare a spaţiilor, cabinelor şi urnelor de vot. Având în vedere alegerile vor avea loc în decembrie, toate secţiile de vot trebuie să fie termoficate, asigurate cu energie electrică şi telefonie.

Participanţii la şedinţă au discutat şi acţiunile de pregătire pentru Ziua unică de vot în Rusia, care va avea loc pe 18 septembrie 2016 şi pe teritoriul Transnistriei. În total în regiune vor fi amenajate 20 secţii de vot pentru alegeri în Duma de stat a Rusiei.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2016.07.05 15:01 david
    Noi suntem inpotriva asa fel de alegeri pe teritioriu nostru...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.