Cultură şi sport

TINERII CĂSĂTORIȚI - NATALIA ȘI JONATHAN AU DĂRUIT KIMONOURI CASEI DE COPII „CONCORDIA MOLDOVA”

08 aprilie, 2014

La casa de copii „Concordia Moldova”, satul Pârâta, pe 18 martie a avut loc un eveniment pe care jurnaliştii nu l-au putut trece cu vederea. Un cuplu tânăr, Natalia Lambant, cetăţeancă a Moldovei, şi iubitul său, Jonathan Mazza, din SUA, în ajunul nunţii lor şi-au împărtăşit fericirea cu copiii orfani, care abia îşi încep calea în sport. Tinerii au dăruit kimonouri echipei de copii, care se antrenează la clubul sportiv VOIEVOD.

Natalia şi Jonathan sunt tineri, dar deja ştiu cât este de important să-i susţii pe cei ce au nevoie de ajutor. Ambii sunt mărinimoşi. Pentru ei este foarte important ca generaţia tânără să crească sănătoasă şi puternică!

Natalia s-a născut şi a crescut în Republica Moldova, ea nu este indiferentă faţă de nefericirea altuia şi întotdeauna a visat să ajute oamenii. La vârsta de 17 ani ea a participat la misiunea de ajutare a copiilor cu dizabilităţi de la casa de copii din Hânceşti, alături de medici-misionari din Norvegia. Acum Natalia locuieşte şi munceşte departe de casa părintească, dar niciodată nu uită de Moldova.

Jonathan, ca şi logodnica sa, este ferm convins de necesitatea de a ajuta oamenii, în special copiii. El vrea să facă lumea un loc mai bun, pentru ca pe feţele copiilor să persiste un zâmbet fericit. Jonathan şi familia sa acordă o atenţie deosebită sănătăţii şi dezvoltării fizice, de aceea pentru el acest act de caritate este important şi prin faptul că ajută copii care fac primii paşi în lumea sportului.

Ce exemplu demn de urmat sunt aceşti tineri pentru oamenii care nu sunt indiferenţi!

Cu regret, Natalia şi Jonathan sunt în altă ţară, de aceea ei nu au avut posibilitatea să înmâneze personal aceste cadouri. Misiunea de înmânare a kimonourilor ei le-au încredinţat-o părinţilor, urându-le copiilor succese în sport.

La ceremonie au participat directorul casei de copii, Ramona Gotesman, angajaţii şi antrenorul Andrian Gherlac. Ei sunt foarte bucuroşi pentru aceşti copii şi sunt recunoscători cuplului Mazza pentru ajutorul acordat.

Commentarii [ 6 ] adaugă comentariu

  1. 2014.04.08 12:29 Serghei
    Bravo Natalia şi Jonathan! Un gest frumos! Un
    exemplu demn de urmat pentru toți! Fiţi fericiţi în viaţa voastră!
  2. 2014.04.08 12:39 Andrian Gherlac
    Stimate D-nă Natalia si D-ul Jonathan Mazza
    Ma tot gandesc si incerc sa gasesc cuvintele potrivite pe care le-as putea adresa in semn de multumire. Constat insa ca ele nu sunt de ajuns si nu ar putea niciodata inlocui efortul si sprijinul dumneavoastra. Dar recunostinta e fireasca si omeneasca, iar un simplu “Multumesc”, rostit sincer si din tot sufletul ar fi una din caile prin care pot sa-mi exprim bucuria.
    Sunt extrem de bucuros ca am avut ocazia sa va cunosc, va doresc multa sanatate si putere de a aduce zambetul pe buzele si altor copii care sunt dornici sa invete, să se antreneze, dar nu au posibilitati. Multe cuvinte, dar sunt ganduri sincere si pline de adevar, atat in incercarea mea de multumire, cat si in aprecierile facute. Cu cadourile procurate de D-voastră noi am avut posibilitatea de a participa la Campionatul European de Arte marțiale, unde am căștigat 5 medalii de aur, 2 argint, 1 bronz.
    Va multumesc din suflet tuturor!

    Antrenorul Concordia Moldova-Pirita
    Andrian Gherlac
  3. 2014.04.23 15:48 Andrei
    Felicitari! Bravo! Tinerii casatoriti sunt foarte frumosi exterior si frumosi cu fapta.
  4. 2014.04.24 17:01 Vladimir
    Foarte bine. Un bun impuls pentru copii, caci ei au nevoie de sustinere.
  5. 2014.05.04 11:09 Aleona
    Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Sa fiti fericiti!
  6. 2014.05.09 14:16 Oleg
    Sa aveti o casnicie minunata si o viata lunga impreuna, bunul D-zeu sa va ajute sa va binecuvanteze cu ceea ce presupun ca va doriti mai mult. Sa va iubiti si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.