Cultură şi sport

​ ECHIPA DE BASCHET A MOLDOVEI A ÎNCEPUT CAMPIONATUL EUROPEAN CU O MARE ÎNFRÂNGERE ÎN FAŢĂ ARMENIEI

29 iunie, 2016

Campionatul European de Baschet printre ţările mici a început marţi în suburbia Chişinăului – Ciorescu, la complexul sportiv Futsal Arena FMF. În primul meci echipa Moldovei a pierdut în faţa echipei Armeniei cu scorul de 64:83.

După cum a relatat corespondentul „INFOTAG”, baschetbaliştii din Moldova au pierdut în faţa adversarilor în toate privinţele, admiţând numeroase greşeli, după care adversarii cu succes acumulau puncte.

Într-un alt meci din subgrup, echipa Andorei a câştigat echipa Ţara Galilor cu scorul de 74:33. Rezultatele meciurilor din alte subgrupe: San Marino – Malta - 61:41, Irlanda – Gibraltar - 100:43.

În timpul ceremoniei de deschidere a campionatului nu a fost menţionată Federaţia Moldovenească de Fotbal (FMF).

După cum a explicat corespondentul „INFOTAG” directorul executiv FMF, Leonid Oleinicenco, federaţia a oferit organizatorilor evenimentului complexul pentru a desfăşura campionatul.

„FMF a venit în întâmpinarea Ministerului Tineretului şi Sportului după ce în luna iunie ministerul a adresat o cerere formală – de a ajuta la organizarea turneului. Costul chiriei este unul simbolic. Aceasta include doar compensaţia pentru energia electrică, care va fi utilizată pentru aer condiţionat şi iluminare”, a menţionat Oleinicenco.

Antrenorul principal ale echipei Armeniei, Tigran Gyokchyan, a comunicat jurnaliştilor că condiţiile pentru desfăşurarea jocurilor, cazare şi alimentaţie corespund criteriilor internaţionale.

La meciul Moldova-Armenia tribunele au fost la 60% completate cu fani (sala are o capacitate de 1300 de spectatori – „I”), deşi intrarea la meciuri este liberă.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.