Cultură şi sport

ÎN DESCHIDEREA CONCERTULUI TRUPEI BRITANICE THE PRODIGY DE LA CHIȘINĂU VA CÂNTA CARLA`S DREAMS

19 mai, 2017

În deschiderea concertului trupei britanice The Prodigy, care va avea loc la Chișinău pe 3 iunie, va cânta trupa Carla`s Dreams. Despre aceasta au anunţat organizatorii concertului.

Potrivit agenţiei INFOTAG, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul agenţiei de creaţie „NRG Events”, Eugen Boico, a spus că băieţii de la Carla`s Dreams îşi vor lansa în cadrul concertului noul album, numit „Antiexemplu”. De asemenea, pe scenă va mai cânta trupa moldovenească Ethno Republic.

Potrivit lui, The Prodigy va susţine un concert live deplin şi nu o versiune prescurtată sau doar setul DJ, după cum bănuiesc unii. Puterea sunetului va fi de 300 kilowați, ceea ce este de două ori mai mult decât un concert obişnuit în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Scena va avea o lungime de 45 m și vor fi instalate peste 300 de echipamente de lumină

„În lista condiţiilor este indicat că The Prodigy este cea mai zgomotoasă trupă din lume, de aceea ei nu cedează când e vorba de puterea echipamentului de sunet”, a spus el.

Directorul „Suhih Production”, Artur Suhih, a spus că bugetul evenimentului este unul fără precedent pentru Moldova, însă nu poate divulga ce onorarii vor primi artiştii. De asemenea, el a menţionat că în lista condiţiilor se menţionează că băieţii îşi vor întrerupe concertul dacă vor vedea pe cer drone, precum şi doresc ca pe scenă să fie butelii de oxigen.

Organizatorii au dat asigurări că vor asigura cel mai înalt nivel de securitate, astfel că în Modlova vor fi aduse echipamente speciale, iar Piaţa va fi împărţite în sectoare.

Preţul biletelor variază de la 200 lei până la 1700 lei.

INFOTAG precizează: The Prodigy este o formaţie britanică de muzică electronică, fondată în anul 1990. Trupa a vândut în lume peste 200 milioane de albume.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.05.19 12:33 Vasile
    Pentru tineretul asta este superb!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.