Cultură şi sport

ÎNVINGĂTORUL CONCURSULUI DE FOTOGRAFII „NOI SUNTEM VIITORUL” VA PARTICIPA LA FESTIVALUL TINERETULUI ŞI STUDENŢILOR LA SOCI

06 iunie, 2017

Centrul rus de ştiinţă şi cultură şi comunitatea fotografilor „Photoproject” au lansat concursul de fotografii „Noi suntem viitorul”.

Surse din cadrul Centrului au relatat pentru INFOTAG că acest concurs se desfăşoară cu genericul „Arată-ţi lucrările şi toţi se vor convinge că tu eşti viitorul nostru1” şi se va încheia pe 15 iulie.

„Concursul este un spaţiu pentru găsirea fotografilor talentaţi, atât amatori, cât şi profesionişti. Scopul acestuia este de a dezvolta arta fotografică în Moldova şi de a-l descoperi pe cel mai bun fotograf din ţară”, a spus reprezentanta Centrului, Olga Crivţova.

Potrivit organizatorilor, la concurs pot participa tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani. Ei trebuie să prezinte fotografii care să poată trezi emoţii puternice şi să transmită impresiile unui moment important. Fiecare participant poate prezenta până la 10 fotografii.

Fotografii profesionişti de la „Photoproject” vor selecta 10 finalişti, ale căror lucrări vor fi publicate pe site pentru votul publicului. Câştigătorul va fi anunţat la sfârşitul lunii august. Acesta va avea posibilitatea să reprezinte Moldova la cea de-a XIX- a ediţie a Festivalului tineretului şi studenţilor, care se va desfăşura la Soci în perioada 14-22 octombrie. La Festival vor participa reprezentanţi din peste 150 de ţări. Plecarea la festival este asigurată de organizatorii concursului. Cei care vor ocupa locurile doi şi trei vor obţine premii din partea „Photoproject”.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.06.07 08:55 Filaret
    Rusii fac pentru rusii inMoldova, clar lucru.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.