Cultură şi sport

CLUBUL DE FOTBAL „SPERANŢA” (NISPORENI) A OBŢINUT PREMIUL „PENTRU VOINŢĂ SPRE VICTORIE”

26 decembrie, 2018

Clubul de fotbal „Speranţa” (Nisporeni) a obţinut premiul „Pentru voinţă spre victorie”, instituit de revista economică „Profit” şi agenţia de presă INFOTAG.

Câștigător al acestei nominalizări devine echipa care a obţinut cele mai multe victorii în meciuri în care părea că nu are şanse de câştig. „Speranţa” are la activ trei victorii de acest fel în acest sezon. Acelaşi număr de victorii îl au şi jucătorii de la „Milsami” (Orhei). Dar, după cum a explicat Alexandru Tanas, redactorul-șef al revistei și directorul agenției de presă, premiul a fost acordat echipei „Speranţa”, deoarece în clasamentul final aceasta s-a clasat după „Milsami”, iar cea de-a treia victorie a fost obţinută mai târziu decât concurenții lor.

După înmânarea premiului, preşedintele FC „Speranţa”, Petru Efros, a comunicat reporterului agenţiei INFOTAG că echipa este fericită că a reuşit în ultimele minute să învingă echipa de la „Sfântul Gheorghe”, clasându-se pe locul patru în campionat şi obţinând al treilea punct, fapt ce i-a permis să devină laureat al premiului.

„Agenţia de presă INFOTAG şi revista „Profit” au restabilit vechea tradiţie. Aceasta deoarece, pe timpuri, pentru dreptul de a deveni laureat al acestui premiu luptau cele mai bune echipe de fotbal din Uniunea Sovietică. Presupun că, în viitorul apropiat, premiul „Pentru voinţă spre victorie” va deveni unul dintre cele mai prestigioase trofee în fotbalul moldovenesc”, a remarcat Efros.

INFOTAG precizează: Premiul „Pentru voinţă spre victorie” este acordat pentru al treilea sezon de fotbal consecutiv. Anterior, acesta a fost acordat echipelor „Zaria” (Bălţi) şi „Sfântul Gheorghe” (Suruceni). În sezonul 2018, în afară de „Speranţa” şi „Milsami”, două victorii „de voinţă” au obţinut „Sheriff” (Tiraspol) şi câte una „Zimbru” şi „Sfântul Gheorghe”.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2018.12.27 09:19 Jana
    Un fel de stimul moral?
  2. 2018.12.27 17:43 Anatolie
    Idea ca a tare este bine venita.
  3. 2018.12.27 17:47 Horia
    Dl Sidorenco Vladimir dovedeste in toate directiile sportului...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.