Cultură şi sport

CLUBUL INTERNAŢIONAL AL FEMEILOR ORGANIZEAZĂ PE 8 DECEMBRIE UN TÂRG DE CARITATE DE CRĂCIUN

05 decembrie, 2019
<mt_str50>

Clubul Internaţional al Femeilor organizează pe 8 decembrie, pentru a 23-a oară, un târg de caritate de Crăciun la târgul expoziţional Moldexpo.

Potrivit agenției INFOTAG cu referire surse din cadrul Clubului, la târg vor participa circa 25 de ambasade acreditate în Moldova și organizații internaționale.

„La eveniment vor fi prezente ONG-uri şi meșteri populari. Vizitatorii târgului urmează să le cunoască activitatea, iar această participare este și o oportunitate de a aduna fonduri. În cadrul târgului vor fi comercializate bucate tradiționale, băuturi, lucrări de artă, haine, cărți și jucări. Pentru prima dată anul acesta participă și Consulatul onorific al Spaniei, care va bucura vizitatorii cu bucate și tradiții spaniole”, a spus copreședinta Clubului, Maria Marinuța.

Potrivit ei, „donațiile acumulate vor fi distribuite sub formă de granturi organizațiilor nonguvernamentale ce implementează proiecte în beneficiul copiilor și femeilor din grupuri social-vulnerabile”.

„În cadrul evenimentului vor fi organizare și tombole, iar biletele de participare vor costa între 10 și 50 de lei, în funcție de valoarea premiilor puse în joc. De asemenea, vizitatorii se vor bucura de un vast program artistic. Taxa de intrare la eveniment este 25 de lei. Pentru copii, dar și pentru persoanele în etate și cu dizabilități, intrarea este liberă. Vizitatorii pot veni la Târg începând cu ora 10.00 și până la ora 16.00”, a spus ea.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.12.09 09:10 Valeria
    Este idea foarte si foarte buna inainte de sarbatori care vin.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.