Finanţe

​VINIFICATORII MULŢUMESC LIDERULUI „PARTIDULUI NOSTRU”, RENATO USATÎI, PENTRU FAVORIZAREA LIVRĂRII VINURILOR MOLDOVENEŞTI ÎN RUSIA

09 iunie, 2015

Două companii de vinificaţie din Moldova, în privinţa căror Rospotrebnadzor a anulat embargoul la importarea producţiei în Rusia, au mulţumit personal pentru aceasta preşedintelui „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

„Aţi demonstrat o dată în plus că sunteţi un adevărat cetăţean şi patriot al ţării dumneavoastră, sunteţi onest, aveţi capacităţi diplomatice remarcabile şi abilitatea de a atinge scopurile stabilite”, se vorbeşte în scrisoarea de recunoştinţă a S.A. „Моld-nord”, adresată liderului partidului.

Cuvinte de recunoştinţă a adresat şi S.A. Imperial Vin – a doua companie, care a obţinut dreptul de a exporta vinuri pe piaţa rusească.

„Sperăm că datorită implicării dumneavoastră active în rezolvarea acestui subiect vital pentru întreprinderea noastră, noi vom putea în curând să reluăm livrările de producţie pe piaţa Rusiei. Garantăm că Imperial Vin ca şi anterior va asigura consumatorul rus cu produse de înaltă calitate”, se menţionează în mesaj.

După cum a relatat anterior agenţia „INFOTAG”, pe 2 iunie Serviciul federal pentru control în domeniul protecţiei drepturilor consumatorilor a declarat că Моld-nord şi Imperial Vin au obţinut dreptul de a livra produse pe piaţa rusească.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2015.06.09 09:48 Nina
    El este moldovanu, el vre ca situatia in Moldova sa schimba spre bine!
  2. 2015.06.09 09:50 Richeard
    Ranato este cu poporul sau moldav!!!
  3. 2015.06.09 09:51 Dierdi
    Noi toti la Balti votam pentru Renato!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.