Finanţe

​PRIM-MINISTRUL VALERIU STRELEŢ A ÎNDEMNAT PREŞEDINŢII DE RAION SĂ GESTIONEZE BINE FINANŢELE

26 august, 2015

Prim-ministrul Valeriu Streleţ consideră că administraţiile locale trebuie să folosească mai atent mijloacele financiare obţinute din bugetul de stat. Asemenea opinie Premierul a exprimat marţi, după întrevederea cu preşedinţii consiliilor raionale.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, el a spus că plângerile preşedinţilor de raion că finanţarea de la centru este insuficientă, sunt tradiţionale şi naturale.

„Bani niciodată nu sunt suficienţi, în pofida faptului că astăzi în buget este prevăzut peste 1 mlrd. de lei pentru diverse proiecte ale administraţiilor locale. Aceşti bani nu au fost folosiţi pentru unele proiecte planificate anterior”, a explicat Streleţ.

Premierul a spus că întrevederea desfăşurată este una de informare şi părţile s-au înţeles să desfăşoare negocieri lunare.

„Am discutat planificarea bugetului de stat pentru 2016, desfăşurarea festivităţilor din 27 şi 31 august, precum şi pregătirile pentru noul an şcolar. Preşedinţii de raioane nu au vorbit despre probleme concrete, probabil le-au lăsat pentru următoarea întrevedere”, a spus el.

Streleţ a menţionat că Guvernul şi consiliile raionale „au asupra ce lucra”, deoarece este necesar de a rezolva numeroase probleme, cu care se confruntă ţara şi cetăţenii.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2015.08.26 09:39 Inga
    Dl Strelet pina chind nu a facun nici o gafa si o grisala!
  2. 2015.08.26 09:40 Liviu
    Si el saracu poata sa face daca el nu are bani?
  3. 2015.08.26 09:43 Anton
    Strelet trebue sa sta chit mai departe de la dl Filat si dl Plahotniuc!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.