Finanţe

CENTRUL „MAIB STUDIO AVANTI” A DESFĂȘURAT PRIMA SESIUNE INFORMATIVĂ, DESTINATĂ SERVICIILOR PENTRU TINERII ANTREPRENORI

30 noiembrie, 2017

Primul Centru pentru tineri în domeniul financiar-bancar din Republica Moldova, „MAIB studio Avanti”, a desfășurat prima sesiune informativă cu genericul „Credite bancare cu componenta de grant”.

Potrivit agenției INFOTAG, primul eveniment a fost dedicat ofertelor de creditare, prin intermediul cărora tinerii au acces la mijloace financiare în condiţii preferenţiale, cu porţiune de grant.

Potrivit managerului de dezvoltare și evaluare randament „MAIB studio Avanti”, Marina Covalciuc, prima sesiune este destinată tinerilor antreprenori care au lansat sau abia planifică să se lanseze în afaceri.

„Ulterior, planificăm să informăm tinerii şi despre alte subiecte financiare importante. De exemplu, vom aborda subiecte destinate elevilor și studenților, ce țin de activitatea sistemului bancar și rolul băncilor în societate. Până la finele anului curent, sesiunile de informare vor avea loc în fiecare săptămână, în zilele de miercuri și joi, la ora 15.00. Pentru a participa la un astfel de eveniment, este nevoie de o simplă înregistrare la numărul de telefon 022 303 257”, a spus ea.

Managerul de proiecte resurse speciale al Departamentului vânzări retail, Lilia Vrabie, a relatat tinerilor antreprenori despre posibilitățile de finanțare cu componente de grant, în special despre proiectele FIDA VI și PNAET.

„Există forte multe posibilități de finanțare pentru a-ţ lansa sau a desfășura activitatea de antreprenoriat. Este important să fii bine informat, să găsești soluții și să ai dorința de a dezvolta o afacere proprie”, a spus ea.

Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, Oleg Paingu, le-a urat participanților succes în angajamentele lor antreprenoriale.

„Sperăm că din prima sesiune informativă în centrul MAIB Avanti veți învăța o mulțime de lucruri utile pentru dvs., care vă vor ajuta să obțineți un rezultat bun în afaceri și să deveniți oameni de succes”, a spus el.

Unul dintre participanții evenimentului, tânărul antrperenor Andrian Loghin, a salutat deschiderea unui astfel de centru financiar pentru tineri.

„MAIB studio Avanti este foarte avantajos pentru tânăra generație. De exemplu, astăzi am obținut multe informații ce țin de finanțare, refinanțare, dobânzile avantajoase și mai ales am primit răspunsuri complete de la personalul MAIB la toate întrebările ce ne interesează”, a spus el.

INFOTAG precizează: Deschiderea Centrului pentru Tineri „MAIB studio Avanti” se înscrie în politica de responsabilitate social corporativă a Moldova Agroindbank, în cadrul căreia banca susţine un şir de proiecte educaţionale şi economice pentru tineri, inclusiv „Burse de Merit”, „Burse pentru Viitorul Tău”, „Săptămâna Educaţiei Financiare”, Concursul Naţional de Business Planuri pentru Tineri, etc. Moldova Agroindbank este recunoscută de către revista britanică „Capital Finance International” drept instituţia cu cel mai mare impact social în Moldova.

Commentarii [ 7 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.30 18:03 Efim
    Asa incepi lucruri mari, care dau si roada si profit...
  2. 2017.11.30 18:08 Lorena
    Nu cred ca toti care a partiicipat la seminar sunt oameni care vor sa deschida afacerea proprie, sunt si haleavcici, care vor numai granturi - ei sunt numiti ...
  3. 2017.11.30 18:11 Grogore
    Esli tebea zdesi slusaiut da eshe i denighi daiut - eto je super!
  4. 2017.12.03 14:48 Boris
    Pina chind numai reclama mare, nu stiu ce in mod practic pot sa primesc aici tinerii...
  5. 2017.12.03 14:49 Viorel
    MAIB la toate sectore vre sa fie lider, nu cred ca asa pozitia este practica si normale pentru banca.
  6. 2017.12.03 14:53 Stanislav
    Am impresie ca MAIB nu are ce sa face cu resurse si deschida asa fel de centre pentru tinerii business mani...
  7. 2017.12.03 14:54 Leo
    Im place numire Studio Avanti!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.