Finanţe

MAIB ORGANIZEAZĂ AL DOILEA FORUM MOLDO-ROMÂN CAPITAL BRIDGES LA BUCUREȘTI

27 martie, 2024

Cea mai mare instituție financiară din Moldova, cu o cotă de piață de 35% - MAIB - organizează miercuri la București al doilea forum moldo-român Capital Bridges. Potrivit INFOTAG în organizarea forumului sunt implicați reprezentanți ai conducerii superioare a celor două țări.

La forum vor ține discursuri președintele parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, și președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, prim-miniștrii Moldovei - Dorin Recean și al României - Marcel Ciolacu, președintele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) Odile Renaud-Basso, Guvernatoarea Băncii Naționale a Moldovei, Anca Dragu, șefa reprezentanței BERD în Moldova, Catarina Hansen, viceprim-ministrul, ministru al dezvoltării economice și digitalizării din Moldova, Dumitru Alaiba, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri. Participanții la forum vor discuta despre posibilitățile de stabilire a căilor de cooperare între piețele de capital ale celor două țări, având în vedere contextul începerii negocierilor privind aderarea Moldovei la Uniunea Europeană.

Forumul este organizat de Bursa de Valori București în parteneriat cu WOOD & Co, Raiffeisen Bank International, EBA Moldova și AmCham România. Echipa MAIB a organizat primul forum de acest fel în septembrie 2022.

Commentarii [ 4 ] adaugă comentariu

  1. 2024.03.27 15:32 Victor
    maib are perspectiva frumoasa dace el se listeze actiuni la bursa...
  2. 2024.03.27 15:33 Ana
    Parca acum maib are intalegerea cu BNM.
  3. 2024.03.27 16:00 Victoria
    Cred ca investitii in sectorul bancal din Moldova au perspective mare.
  4. 2024.03.27 16:01 Galina
    Ca un fel de sugestie - investitorii se uite daca banca plateste dividende, este un indicator foarte puternic.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.